You are currently viewing Moderne garderobesystemer fra RackBuddy

Moderne garderobesystemer fra RackBuddy

Er du på udkig efter en stilfuld opbevaringsløsning til dine skjortejakker, dine accessories og din øvrige garderobe, så læs med her på siden. Vi ser nemlig nærmere på rustikke og rå garderobesystemer fra danske RackBuddy. Her er der virkelig lagt op til unikke løsninger, uanset om du er på udkig efter et enkelt tøjstativ, eller om du ønsker at skabe et stort walk-in skab derhjemme. Læs med og lad dig inspirere til en moderne stil hjemme hos dig.

RackBuddy kombinerer industriel hårdhed med naturlig varme

Med industrielle ingredienser såsom stål- og metalrør er garderobesystemer fra RackBuddy rå og æstetiske på samme tid. Deres garderobesystemer af rustikke vandrør passer således perfekt til en nordisk tone i indretningen og vil tage sig flot ud i minimalistiske hjem med en kantet og gennemtænkt stil. Med deres udvalg af træhylder kan du imidlertid bløde stilen lidt op og få tilpasset funktionaliteten af deres systemer til netop dit behov og dine ønsker.

New York og København indgår i unik symbiose

De industrielle elementer i RackBuddys kollektioner af garderobesystemer henter tydeligvis inspiration fra New Yorks fede, ukonventionelle lofter, hvor bygningernes oprindelige hårdhed og upolerede charme møder en moderne og chik minimalisme. Rackbuddys garderobesystemer er således også den oplagte mulighed for at hente den rå New Yorker-stil hjem til dig – uanset om du bor i et urbant loft eller i hyggeligt parcelhus i provinsen.

Kom i gang med dit personlige walk-in skab

Med RackBuddys unikke kollektion af garderobesystemer samt muligheden for at bestille  vandrør i skræddersyede længder er det ingen sag at forvandle et hvilket som helst rum til et luksuriøst walk-in-skab. Det har heller aldrig været lettere at skabe en gennemgående stil og udnytte hvert et hjørne i dine rum og undgå uudnyttet plads. Og har du brug for professionel sparring og rådgivning omkring dit rum og dit projekt, så er der også mulighed for det.

Lad dig inspirere til et nyt garderobesystem hos Rackbuddy

Rackbuddys unikke kollektion af garderobesystemer byder på utallige lyspunkter – for mange til at nævne dem alle her. Men er du på udkig efter en smutvej ind i RackBuddys designunivers, så kan du med fordel se nærmere på den populære Marlow, som kombinerer et rustikt vægmonteret tøjstativ med en praktisk træhylde. Alternativt kan du også overveje det vægmonterede tøjstativ Holly, der på fornem vis kombinerer et kompakt, vægmonteret design med praktisk funktionalitet. Vil du derimod gå all-in, så er Rackbuddy Elements eller deres klassiske Walk-in Collection i forskellige størrelser absolut en overvejelse værd.

Slip kreativiteten fri i og skab et unikt garderobesystem

De mange elementer i RackBuddys sortiment kan kombineres på utallige måder, og der er rig mulighed for at slippe kreativiteten fri og skabe din helt unikke note i indretningen. Se dig omkring og lad dig inspirere. Vi ønsker god fornøjelse med din nye opbevaringsløsning.